Четвер, 28.03.2024, 13:40
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 2 » Загальношкільні батьківські збори в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1
22:12
Загальношкільні батьківські збори в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

           29 листопада  2013 року  у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулись загальношкільні батьківські збори. В роботі зборів взяли участь адміністрація, вчителі школи, а  також  директор Гребінківського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Даценко В.В., лікар-інфекціоніст Гребінківської ЦРЛ  Яцун Н.О., завідуюча районним музеєм Безвиненко Л.А.

     На розгляд присутніх було запропоновано питання:

1.Стан  навчально-виховного процесу.

2. Залучення учнівської молоді до позашкільної освіти.

4. Правові аспекти виховання дітей.

5. Профілактика захворювань на грип та ГРВІ.

6.Стан організації  харчування учнів школи.

7.Різне.

      При розгляді питань порядку денного директор школи   Носова Н.С. у своєму виступі розповіла  присутнім про основні напрями роботи педагогічного колективу школи  в 2013/2014 н.р. Директор школи  зробила порівняльний аналіз стану відвідування учнями школи за минулий та поточний навчальний рік, який показав, що внаслідок узгоджених дій адміністрації школи, класоводів, класних керівників, батьків учнів досягнуто вагомих результатів – значно скоротилося число пропущених занять учнями без поважних причин.

    Батьки учнів схвально відгукнулись про значне покращення стану дисципліни в школі.

    При розгляді питань щодо організації харчування дітей директор школи подякувала  батькам  за співпрацю, посильну допомогу.

  

    Директор школи довела до відома   присутніх  обов'язковість відповідного ділового одягу  учнів, про введення  шкільної форми під час занять в школі.

     При розгляді питання про стан та шляхи покращення матеріально-технічної бази школи директор поінформувала  присутніх про здійснений обсяг робіт влітку та восени  2013 року.

    Під час літніх канікул  вчителі разом з батьками здійснили підготовку класних приміщень до нового навчального року, за що директор школи висловила  вдячність присутнім.

 ЗДНВР  Комар П. Г. поінформувала  присутніх  про рівень навчальних досягнень учнів 2013-2014 н. р., відмітила переможців та призерів предметних конкурсів та олімпіад.

 

   Директор Гребінківського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Даценко В.В. наголосила на відповідальності батьків за виховання дітей, повідомила про основні напрямки роботи  в галузі правової освіти учнів.

    Завідуюча районним музеєм Безвиненко Л.А. схвально відгукнулась про стан  виховної роботи у закладі, запропонувала співпрацю щодо проведення виховних заходів з учнями школи.

 

   Лікар-інфекціоніст Гребінківської ЦРЛ  Яцун Н.О. розповіла про профілактику захворювань на грип та ГРВІ.

   На зборах затверджений склад загальношкільного батьківського комітету.

    Голова батьківського комітету школи Колесник І.М. прозвітувала про проведену роботу по організації харчування учнів. Батьки учнів зі свого боку висловили вдячність адміністрації школи, працівникам  їдальні за належний стан організації харчування дітей.


Переглядів: 900 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]