П`ятниця, 29.03.2024, 16:38
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 8 » Всеукраїнський спортивний фестиваль «Мама, тато, я — спортивна сім’я»
16:38
Всеукраїнський спортивний фестиваль «Мама, тато, я — спортивна сім’я»

          Полтавський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів обласний етап Всеукраїнського спортивного фестивалю «Мама, тато, я — спортивна сім’я». Мета фестивалю – формування родинних традицій до занять фізкультурою та спортом. Захід відбувся в Полтаві під час весняних канікул.

          У фестивалі взяли участь 26 родин з міст та районів області. Гребінківщину представляла родина Жили. В складі нашої команди були першокласник ЗОШ № 4 м.Гребінки Роман, який виявився одним з найменших учасників, а також його мама і тато. Учасники змагались в п’яти різноманітних естафетах на витривалість, швидкість та кмітливість. Завдання були веселі та цікаві.

          Для батьків та їхніх дітей конкурс «Тато, мама, я», - це азарт, адреналін, цікавість, єднання, творчість і стимул вдосконалюватися. Незважаючи на різний вік, інтереси батьків та дітей, спорт об’єднує, зміцнює родину.

         Переможцем обласних змагань серед дівчаток стала родина Вовчик з Полтави, а серед хлопчиків — родина Лисовських з Кобеляк, яка і представлятиме Полтавщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я — спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї, що цього року в травні проходитиме в Одесі.

         Всіх учасників нагородили пам’ятними подарунками.

 

 

 

Переглядів: 747 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]