Вівторок, 16.04.2024, 12:34
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 18 » Всеукраїнська акція « Дай руку, першокласнику!»
15:19
Всеукраїнська акція « Дай руку, першокласнику!»

Всеукраїнська акція « Дай руку, першокласнику!»


Дитина — Божа iскорка, яка прийшовши в цей свiт, несе свою велику місiю, має свiй шлях, свої думки. Тому перед нами стоїть особливе завдання – розвиток і збагачення духовного світу кожної дитини. Це можливо через виховання серця дитини: любов до людей, повага, толерантнiстъ, прояв співчуття і вміння радіти за інших.

Саме для наших найменших школярів важливо зробити все для того, щоб вони впевнено і з радістю переступили шкільний поріг. 

Що тут головне ? Звичайно, це здоров»я малюків ,їх адаптація до нових умов. Створення сприятливого середовища для адаптації дитини до навчання забезпечуватиме їх благополучний розвиток ,успішне навчання та виховання. Бажано ще перед початком навчального року познайомити першокласників із класною кімнатою , іншими приміщеннями школи , майбутніми вчителями. 

Першого вересня для вчорашніх дошкільнят почнеться перша сходинка в доросле життя . 

Часто основними показниками готовностi до школи - знайомство дитини з лiтерами, уміння читати, рахувати, знання вiршiв та пiсень. Однак не тiльки це впливає на успiшнiсть навчання.

Важливим етапом підготовки дитини до школи є розвиток дрiбної моторики кистi руки. Дiти, в яких рука не готова до письма, швидко втомлюються, втрачають бажання писати, вчитися.

Велике значення в пiдготовцi дитини до навчання вiдiграє її здоров’я. Робiть все вiд вас можливе, щоб дитина була здоровою, ситою, загартованою.

Шановні батьки ! Пам»ятайте , Ваші діти – це не Ви 25-30 років назад, це другі люди зі своїми проблемами, труднощами, радощами и зі своїм життям . Любіть їх такими, якими вони є і все у Вас вийде!


Запрошуємо до співпраці для ефективного проведення акції "Дай руку, першокласнику!" та підготовці до Дня знань меценатів, спонсорів (для першокласників закупити подарунки).

Звертаємося до роботодавців з проханням надати батькам першокласників 1 вересня у День знань вихідний день. 



Начальник відділу освіти
Гребінківської райдержадміністрації
В.М.Лисогор
Переглядів: 1504 | Додав: yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]