П`ятниця, 26.04.2024, 21:24
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 28 » Серпнева конференція педпрацівників-2013
16:48
Серпнева конференція педпрацівників-2013

  28 серпня 2013 року у районному Будинку культури  відбулася районна конференція педагогічних працівників закладів освіти, на якій розглядалися підсумки розвитку освітньої галузі  Гребінківщини у 2012-2013 н.р. та завдання на 2013-2014 н.р.

        Участь у роботі щорічної вчительської конференції взяли перший заступник голови райдержадміністрації В.М.Лисогор, заступник міського голови  Л.В.Цапенко.

        З доповіддю «Педагогічні аспекти підвищення якості освіти: здобутки та завдання» (Про підсумки розвитку освітньої галузі району у 20012-2013 навчальному році та завдання на 2013-2014 навчальний рік) перед освітянами виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Н.О.Бігун. У обговоренні доповіді взяли участь  лікар-епідеміолог Шовкопляс О.І., начальник служби у справах дітей Гребінківської райдержадміністрації  Жолобецька В.М., директори Гребінківської гімназії Отченко О.П., Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Носова Н.С., Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лисенко М.А., завідуюча ДНЗ «Веселка» Скитська А.О., вчителі району. З вітальним словом перед присутніми виступила голова районного комітету профспілки працівників освіти Дем΄яненко Л.І. 

        Учасниками конференції було прийнято Рекомендації.

За успіхи у забезпеченні навчально-виховного процесу групі педагогів Гребінківщини  було вручено Почесні грамоти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Полтавського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Полтавського обласного управління з фізичного виховання і спорту, Гребінківської районної державної адміністрації, районної ради та цінні подарунки.

        Не залишилися поза увагою педагоги, які в цьому році йдуть на заслужений відпочинок, а також молоді спеціалісти,які починають свою трудову діяльність у закладах району. На їхню адресу прозвучали вітання від начальника відділу освіти Бігун Н.О.. та  голови райкому профспілки працівників освіти Дем'яненко Л.І.











Доповідь начальника відділу освіти, молоді та спорту «Педагогічні аспекти підвищення якості освіти: здобутки та завдання» (Про підсумки розвитку освітньої галузі району у 20012-2013 навчальному році та завдання на 2013-2014 навчальний рік)

Переглядів: 981 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]