П`ятниця, 19.04.2024, 01:20
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 19 » Проведення виховного заходу "Голгофа України"
15:59
Проведення виховного заходу "Голгофа України"
   19 листопада 2013 р. для учнів 5 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 був проведений виховний захід " Голгофа України", присвячений вшануванню пам'яті  жертв Голодомору 1932-1933 рр.  Класний керівник Хворостян О.О. з метою патріотичного виховання учнів  залучила своїх вихованців до вивчення історії рідного краю, пам'яток Гребінківщини.

        На захід були запрошені завідуюча районним музеєм  Безвиненко Л.А.  та  один із ініціаторів побудови пам'ятника жертвам Голодомору у нашому місті Бровар Б.І.

 Цікавою та змістовною була розповідь Безвиненко Л.А. про історичні події того часу, про передумови і наслідки Голодомору, про страшне лихо , яке випало на долю нашого народу.

Не менш цікавим був і виступ  Бровара Б.І. З трепетом у голосі він повідомив учням про те,  як з'явилася сама ідея побудови цього пам'ятника , скільки  горя і страждань приніс голод жителям нашого району . Учні з великою зацікавленістю слухали розповіді гостей виховного заходу, і ніхто не залишився байдужим.

          Нехай же  процвітає і зміцнюється наша держава,  квітнуть сади і колосяться поля. Нехай в кожній хаті пахне добром і хлібом, а в наших душах ніколи не згасне вічна свіча Пам'яті.  


 

Переглядів: 651 | Додав: Valentina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]