П`ятниця, 26.04.2024, 00:37
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 27 » Про впровадження інноваційних оздоровчих технологій в Рудківській ЗОШ І-ІІІ ст.
18:08
Про впровадження інноваційних оздоровчих технологій в Рудківській ЗОШ І-ІІІ ст.

27 листопада 2013 року на базі Рудківської ЗОШ І –ІІІ ступенів Гребінківського району відбувся районний семінар керівників методичних обєднань вчителів початкових класів, темою якого було: «Збереження і зміцнення здоровя учнів 1 -4 класів шляхом упровадження інноваційних оздоровчих технологій в умовах сучасного навчального закладу» в рамках соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Семінар проходив за участю першого заступника голови райдержадміністрації В.М.Лисогор, начальника відділу освіти, молоді та спорту Н.О.Бігун.

Мета всіх здоровязберігаючих освітніх технологій – сформувати в учнів необхідні знання, вміння та навички здорового способу життя, навчити їх використовувати отримані знання в повсякденному житті.

За статистичними даними, в Україні абсолютно здорових учнів початкових класів – 5%. Загальновідомо, що спричинили таку ситуацію екологічні, економічні, соціально-педагогічні фактори. Ще одна причина – це малорухливий спосіб життя дітей. 

Усвідомлюючи це, протягом останніх років у Рудківській ЗОШ І-ІІІ ступенів активно пропагується здоровий спосіб життя, проводяться виховні заходи зі сприяння зміцненню здоровя, у яких задіяні всі учасники навчально-виховного процесу.

Учасники семінару відвідали уроки: в 1 класі – урок навчання грамоти, вчитель Р.В.Баран, в 2 класі – урок природознавства, вчитель Т.І.Ющенко, в 3 класі – урок математики, вчитель К.А.Борисовець, на яких  впроваджувалися оздоровчі технології у роботі початкової школи.

Потім всі здійснили екскурсію до шкільного музею, де дізнались про розвиток освіти в селі, і подивились чудову виставу за участю учнів 1-4 класів «Барви золотої осені».

В обговоренні питань роботи семінару взяли участь: перший заступник голови райдержадміністрації В.М.Лисогор, начальник відділу освіти, молоді та спорту Н.О.Бігун, директор школи О.І.Ічанський, керівник районного методичного об’єднання вчителів початкових класів В.О.Андрущенко.

 





Переглядів: 738 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]