П`ятниця, 29.03.2024, 02:17
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 4 » Про тренінг на тему «Профілактичні та превентивні заходи попередження ВІЛ-інфекції»
14:57
Про тренінг на тему «Профілактичні та превентивні заходи попередження ВІЛ-інфекції»

28 листопада 2012 року на базі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 було проведено тренінг для вчителів, заступників директорів та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Профілактичні та превентивні заходи попередження ВІЛ-інфекції».

Тренінг проводив старший спеціаліст відділу регіонального розвитку та координаційної ради  Всеукраїнського благодійного фонду «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» Ярослав Бляхарський.

Учасники тренінгу мали змогу на статистичних даних переконатися, що проблема ВІЛ/СНІД набула занадто глобального масштабу. За допомогою нової форми роботи – тренінгу,  дізналися більше про становлення даного явища, причини, процес та форми хвороби. Детально розглянули шляхи передачі та запобігання інфікування. Ведучий тренінгу в доступній формі розповів про дію вірусу на клітинному рівні на організм людини, складові частини клітин вірусу, особливості проникнення та розмноження.

Наприкінці тренінгу всі учасники дійшли висновку, що сучасна молодь, незважаючи на великий обсяг просвітницького матеріалу, недостатньо інформована про шляхи запобігання інфекції. Тому необхідно посилити профілактичну роботу в даному напрямку.



Переглядів: 925 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]