Четвер, 28.03.2024, 17:09
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 2 » Про реалізацію соціальних ініціатив Президента України
11:24
Про реалізацію соціальних ініціатив Президента України

Про реалізацію соціальних ініціатив Президента України

щодо розвитку освітньої галузі

та завдань органів влади у забезпеченні якісної підготовки

закладів освіти до нового 2013-2014 навчального року

 

 

30 липня під керівництвом голови районної державної адміністрації В. Пісні  відбулася нарада за участю першого заступника голови районної державної адміністрації В. Лисогор, заступника голови райдержадміністрації О. Князєва, заступника голови районної ради В. Волошина, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, голів сіл з питань реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо розвитку освітньої галузі та завдань органів влади у забезпеченні якісної підготовки закладів освіти до нового 2013-2014 навчального року та їх роботи в осінньо-зимовий період.

Лисогор Валентина Миколаївна акцентувала увагу на продовженні роботи щодо збільшення кількості місць у дошкільних навчальних закладах, забезпеченні впровадження електронної реєстрації дітей  для подальшого влаштування їх у дошкільні навчальні заклади, на збільшенні показника охоплення дітей позашкільною освітою шляхом розширення мережі гуртків, секцій діючих позашкільних навчальних закладів.

        Також спрямувала увагу присутніх на виконанні соціальної ініціативи Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток» в частині приведення в належний стан шкільних спортивних майданчиків.

            В ході наради в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Бігун Н.О. доповіла про стан підготовки навчальних закладів до нового 2013/2014 навчального року. 

            Заслухано керівника господарської групи відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Антонова В.О. про підготовку до опалювального періоду та оформлення документації готовності закладів освіти до початку нового навчального року та осінньо-зимового періоду.

Про стан роботи з сім’ями, які потребують особливої соціальної уваги та підримки, в частині, що стосується підготовки сімей та дітей до нового навчального року та осінньо-зимового періоду, виступила Жолобецька В.М., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.

        Дано відповідні доручення голови обласної державної адміністрації. Поставлено конкретні завдання щодо своєчасної та якісної підготовки приміщень навчальних закладів до роботи в новому навчальному році.

 

 

 

 

           

Переглядів: 711 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]