П`ятниця, 19.04.2024, 21:23
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 24 » "Полтавщина - дітям!"
18:08
"Полтавщина - дітям!"

 24 грудня  2013 року  відбулася нарада у першого заступника голови  Гребінківської райдержадміністрації  В.М. Лисогор  з питання виконання   соціальних ініціатив  Президента України  Віктора Януковича щодо розвитку дошкільної освіти в районі.

Бігун Н.О., начальник відділу освіти, молоді та спорту, зазначила, що протягом 2013 року значна увага приділялася зміцненню матеріально-технічної бази дошкільних навчальних закладів. Так, частково замінено вікна на пластикові ДНЗ «Веселка» м. Гребінка (105 тис) та зроблено капітальний ремонт ДНЗ «Малятко» с. Сербинівка на суму 113,3 тис. грн. Для поліпшення якості дошкільної освіти у 2013 році  придбано  нові меблі (столи, стільці, стінки)  в ДНЗ « Дюймовочка» с. Майорщина (7 000 грн)  та спортивно-ігровий майданчик для ДНЗ «Чебурашка» с. Мар’янівка. Придбано один  компютер ДНЗ «Веселка» м. Гребінка (7 тис) та підключено до мережі Інтернет ДНЗ «Теремок».

З 1 листопада 2013 року відкрито 2-гу групу ДНЗ «Берізка» с.Ульяновка.

Також проводилася робота щодо підвищення рівня наукового та навчально-методичного забезпечення педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів району. Так, 17 квітня 2013 року проведено І етап Всеукраїнського фестивалю "Колискова пісня», який проводився з метою відродження народних традицій, естетичного розвитку і виховання дітей дошкільного віку, збагачення їх духовного світу та з нагоди відзначення Дня Матері, Міжнародного дня сім"ї. Переможець І етапу (музичний керівник ДНЗ «Веселка» Радченко Н.М.) зайняла 3-тє місце в обласному етапі. 

У лютому 2013 року проведено районний етап конкурсу «Вихователь року», в якому взяли участь 5 вихователів. Переможець, вихователь ДНЗ «Веселка» Куцевол А.А., ввійшла в десятку кращих вихователів області та стала дипломантом обласного етапу конкурсу.

            В ході наради Лисогор В.М. дано доручення щодо продовження роботи забезпечення дошкільних навчальних закладів комютерною технікою та підключення до мережі Інтернет.


Переглядів: 1600 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]