П`ятниця, 19.04.2024, 14:57
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 31 » Підсумки проведення всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»
14:00
Підсумки проведення всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»


На виконання наказів Головного управління освіти і науки облдержадміністрації від 04.04.2012 р. № 186 "Про проведення щорічної акції з благоустрою "За чисте довкілля", від 04.04.2012 р. № 187 "Про день благоустрою у навчальних закладах області"  у квітні-травні 2012 року колективи навчальних закладів Гребінківського району взяли участь у всеукраїнській акції "За чисте довкілля" та у дні благоустрою.

До оргкомітету надійшла інформація про обсяг виконаних робіт та кращі приклади роботи з 20 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Учнівськими та педагогічними колективами шкіл впорядковано території навчальних закладів та прилеглих до них територій, приведено до належного стану газони, закладені клумби, обрізані та підбілені дерева і кущі, розчищені бордюрні зони.

За даний період силами учнів на території району висаджено 1050 дерев, 650  кущів, благоустроєно 37 дитячих, спортивних та господарських  майданчиків, очищено 10 км прибережних захисних смуг річок і водойм, ліквідовано 30 стихійних звалищ. До Дня Перемоги впорядковано 17 кладовище, 20 меморіальних комплекси, 7 братських могил.

За час дії всеукраїнської акції "За чисте довкілля" великий обсяг робіт проведений учнівськими та педагогічними колективами загальноосвітніх навчальних закладів району Короваївської, Тарасівської, Гребінківських  №4 та №2.

    На підставі рішення районного оргкомітету висловлено подяку за вдалу організацію всеукраїнської акції « За чисте довкілля»:

- Лисенку Миколі Андрійовичу – директору Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Кривенченку Миколі Федоровичу – директору Короваївської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Куліковій Тамарі Віталіївні – директору Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2;

- Крутію Юрію Володимировичу - директору Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4

Переглядів: 882 | Додав: Valentina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]