П`ятниця, 19.04.2024, 19:22
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 29 » Оздоровлення дітей у Майорщині
09:14
Оздоровлення дітей у Майорщині

Оздоровлення дітей у Майорщині

Свій духмяний молодий цвіт у мальовничому селі Майорщина 4 липня розкинув шкільний оздоровчий табір та табір праці і відпочинку з денним перебуванням дітей. На урочистому відкритті таборів, дітей вітали  директор школи Лисенко О.М. та начальник табору праці та відпочинку Рудейко С.П. Склали рапорти та привітали своїх друзів загони «Отаман Сірко та його козацьке військо» та загін «Кока-кола». Під акомпанемент теплого літнього дощу четвертокласники вітали присутніх піснею «Дружба». Загальним девізом таборів був: «Забороняється: сумувати, плакати, а дозволяється фантазувати, співати, жартувати».  

Учні 1-5 класів мали можливість на день зустріти «два сонечка», тому що оздоровчий табір назвали в честь цього прекрасного надземного світила. Буденні дні якого малеча проводила відпочиваючи, набираючись нових позитивних вражень і емоцій, беручи весь позитив веселого безтурботного літа у походах і екскурсіях до річки та соснової алеї.

Не полишав свої позиції табір праці і відпочинку «Кубометр», в який

входили учні 6,7,8 та 10 класів. Учні мали гарну нагоду взяти активну участь у цікавих заходах, які проводилися у стінах рідної школи, змаганнях, розвагах. Незабутнє враження залишили походи, екскурсії, відвідання краєзнавчого музею та зоопарку міста Лубни.

16 липня 2011 року до 21 річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України відбулося проведення інформаційно-просвітницьких заходів, виставок документів, друкованих видань та фотоматеріалів, які допомогли дітям збагнути їхню роль у суспільстві та обов’язки повноправних громадянин України.

            «Ми намагаємося поселити у дитячі душі незабутні враження до скороплинного безтурботного дитинства. І будемо сподіватися, що колись, у майбутньому, вони будуть з радістю і гордістю говорити, що саме світлими моментами їхнього життя було перебування і відпочинок у стінах рідної школи» - говорять вчителі.

 Колектив школи, учні та їх батьки  щиро дякують спонсорам, які надали матеріальну допомогу оздоровленні дітей. Особливу подяку ми висловлюємо голові Гребінківської РДА Вихору А.В., директору СТОВ «Прогрес» Сухенко В.В., П.П. Лакудас. За рахунок коштів СТОВ «Прогрес» додатково оздоровлено шестеро дітей у дитячому спортивно-оздоровчому центі і «Горизонт» Кременчуцького району.

            Залишається тільки побажати, щоб цвітіння саду ніколи не опадало, а довготривалі «плоди» праці наставників Майорщинської школи ніколи не забували і пам’ятали свою маленьку, але таку рідну усім Батьківщину.

            Керівник інформаційного відділу табору Доненко Валентина(11 клас).









Переглядів: 1024 | Додав: yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]