Четвер, 28.03.2024, 14:12
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Липень » 27 » Освітяни отримали ще один шкільний автобус
15:19
Освітяни отримали ще один шкільний автобус

18 липня 2012 року ключі від 41 шкільного автобуса на  території ПрАТ «Бориспільський автозавод» вручив полтавським освітянам Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник. В тому числі і Гребінківський район отримав ще один шкільний автобус, що дасть змогу вирішити питання підвезення учнів Григорівської школи, яка ліквідована, до Гребінківської школи №2.

                                                     

У своєму  виступі Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник зазначив, що «Ми продовжуємо реалізацію програми «Шкільний автобус» задля того, аби забезпечити якісною та доступною освітою найбільш важливих громадян нашої країни – школярів, адже саме їм належить усе ХХІ століття».

У 2012 році Уряд активізував виконання програми. Зокрема, 74 автобуси уже було передано Сумській та Житомирській областям, а також 37 автобусів 18 липня разом з Полтавською областю отримала Дніпропетровська область. У Державному бюджеті на поточний рік на закупівлю шкільних автобусів передбачено в п’ять разів більше коштів, ніж торік. Для порівняння: за 9 років реалізації програми «Шкільний автобус» Полтавська область отримала 56 транспортних засобів, а  цього року освітянам вручили 41 автобус.

Міністр також подякував від усіх освітян, і ми приєднуємось до цих вітань, працівникам машинобудівної промисловості, які беруть участь у реалізації програми «Шкільний автобус» за те, що було суттєво знижено ціну на транспортні засоби для перевезення дітей з 400 тисяч гривень до 350 тис.грн.

Від усього корпусу освітян Полтавщини виступив начальник Головного управління освіти і науки обдержадміністрації  Володимир Мирошниченко. Він наголосив на тому, що за всі роки існування програми вперше така велика кількість якісних машин для перевезення дітей прибуде до нашої області. Тепер ми не лише полегшимо забезпечення освітою малюків із сільської місцевості, але й суттєво скоротимо свої бюджетні видатки, які ми витрачали на оренду приватних перевізників – адже ці кошти також повинні працювати на освіту.

Я хочу висловити слова вдячності голові обласної державної адміністрації Олександру Васильовичу Удовіченку, начальнику Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Володимиру Івановичу Мирошниченку, голові Гребінківської районної державної адміністрації Анатолію Віталійовичу Вихору, голові районної ради Валерію Миколайовичу Зінченку за сприяння в отриманні шкільного автобуса. Я впевнена, що наші діти здобуватимуть якісну освіти в повноцінних класах, де кожен предмет читають фахівці і забезпечують належний рівень викладання.


Переглядів: 863 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]