Четвер, 25.04.2024, 19:52
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Осіннє прибирання територій шкіл
09:58
Осіннє прибирання територій шкіл

       Гарна, сонячна, золота осінь! Але листя з території треба прибрати!  Традиційно перед канікулами учні загальноосвітніх навчальних закладів району прибирають ділянки, закріплені за кожною школою. Активно попрацювали  й учні Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №1  на шкільному  подвір'ї. Завзято і сумлінно, швидко та з вогником юнацького завзяття! А щоб переконатися у цьому, пропонуємо Вам переглянути фотозвіт.


        А ще школярі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів б'ють на сполох: з настанням осені в місті недобросовісні люди починають спалювати опале листя. 
        Спалювання відходів та рослинних залишків призводить до забруднення атмосферного повітря, дим негативно впливає на здоров`я людини. Під час спалювання листя та відходів утворюються хімічні сполуки, які викликають серцево-легеневі захворювання і загострюють хвороби у астматиків та алергетиків. Дим від спаленого листя складається із дрібних часточок, які містять забруднювачі. Вони можуть потрапити у найглибші ділянки легень і залишатися там роками. Вдихання цих часточок може призвести до виникнення респіраторних захворювань, спричинити приступи астми. 

         "Звертаємось до всіх   мешканців міста  Гребінки з проханням не палити листя та сміття. Подбайте про чисте повітря, про своє здоров`я та про людей, які живуть поруч з Вами!"- закликають учні.


Переглядів: 747 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]