П`ятниця, 26.04.2024, 02:22
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 7 » День працівників освіти
08:57
День працівників освіти

4 жовтня 2013 року педагоги Гребінківщини відзначили День учителя. Це - професійне свято всіх працівників сфери освіти - від вчителів до технічного персоналу. Важко недооцінити той вклад, який вносять у становлення та розвиток особистості кожної людини вихователі та вчителі. Завдяки клопіткій роботі кожного з них діти залучаються до процесу пізнання світу. Цього дня  педагогічні працівники традиційно зібрались на урочистості у районному Будинку культури. На свято завітали голова райдержадміністрації Пісня В.О., заступник голови районної ради  О.В.Зоркін, заступник міського голови  Зінченко В.М., начальник відділу освіти Н.О.Бігун, голова райкому профспілки працівників освіти Л.І.Дем'яненко,

Група педагогічних працівників отримала нагороди: грамоти райдержадміністрації та районної ради, відділу освіти, молоді та спорту.

Працівників освіти привітала талановита землячка, солістка Київської Національної Філармонії та Заслуженого Ансамблю Збройних Сил України Ярослава Кривошеєва, яка подарувала незабутній концерт.






Переглядів: 680 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]