Субота, 27.04.2024, 06:25
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 19 » 17 серпня в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням «Журавлик» Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено «Олімпійський день»
15:09
17 серпня в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням «Журавлик» Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено «Олімпійський день»

«Олімпійське літо»

           На виконання в регіоні нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та положення про проведення обласних фізкультурно-оздоровчих заходів за місцем проживання та у місцях відпочинку населення «Олімпійське літо» 17 серпня в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням «Журавлик» Короваївської  ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено «Олімпійський день». Метою та завданням заходу було:

 1) виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту.

 2) пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

 3) піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

       Було проведено футбольну зустріч, з командами різних вікових категорій сільських аматорів спорту, в якій взяло участь близько 45 чоловік. Переможцям змагань було вручено грамоти відділу освіти, молоді та спорту.


Переглядів: 700 | Додав: Dima | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]