П`ятниця, 29.03.2024, 02:29
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 20 » В Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулись загальношкільні батьківські збори «Насильство у сім'ї»
12:11
В Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулись загальношкільні батьківські збори «Насильство у сім'ї»

13 грудня  2013 року  у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулись загальношкільні батьківські збори «Насильство у сім'ї». В роботі зборів взяли участь адміністрація та вчителі школи, а  також  начальник служби у справах дітей Жолобецька В.М., адвокат, представник громадської організації «Територія життя» Чумарний А.І., методист РМК Панченко І.О., практичний психолог школи Крутій Т.І.

Відкрила загальношкільні батьківські збори директор Кохно Л.С. Адвокат, представник громадської організації «Територія життя» Чумарний А.І. розповів про правові аспекти насильства над дітьми у сім'ї, дав визначення та пояснення основним правовим поняттям теми. Начальник служби у справах дітей Жолобецька В.М. наголосила на відповідальності батьків за виховання дітей, повідомила про проблеми насильства у сім'ї та шляхи їх вирішення. Методист РМК Панченко І.О. повідомила про основні методи виховання маленької людини, щоб не допустити виникнення різних форм відхилень у поведінці та свідомості дитини. Практичний психолог школи Крутій Т.І. наголосила на «уроках», які діти отримують в сім'ях, де є насильство, розповіла про агресію та агресивну поведінку, пов'язану з насильством, і шляхи їх подолання. Також Тетяна Іванівна проінформувала батьків про шкідливі звички, ВІЛ та СНІД за результатами проведеної роботи з дітьми.

На закінчення зборів ухвалили:

  • Недопускати насильство у сім'ї, дітей виховувати в спокійній, доброзичливій атмосфері

  • Посилити інформування учнів про шкідливі звички, виховувати відповідальну поведінку

  • Інформувати дітей у сім'яї стосовно проблем ВІЛ/СНДу і наслідків ранніх сексуальних стосунків.


Переглядів: 875 | Додав: inna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]