Четвер, 25.04.2024, 14:40
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 20 » Зустріч освітян Гребінківського та Коломацького районів
16:00
Зустріч освітян Гребінківського та Коломацького районів

17 серпня 2012 року в рамках Всеукраїнської акції « Нові стандарти – нова школа» , ініційованої Міністерством освіти і науки , молоді та спорту України , з метою вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти делегація освіти Гребінківського району у складі начальника відділу освіти Лисогор В.М. , завідуючої рай методкабінетом Джеріхововї А.І. , голови райкому профспілки працівників освіти Дем’яненко Л.І. відвідала Коломацькій район Харківської області.

Освітян Гребінківщини зустріли завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Коломацької РДА Раско А.П. , методист рай методкабінету Криворучко Н.С., голова райкому профспілки Нефідов В.М. , які ознайомили із станом підготовки освітян району до впровадження нового стандарту початкової освіти , з діяльністю РМК у даному напрямку, зокрема з програмою підготовки вчителів початкових класів в умовах реалізації нових навчальних планів і програм , а також - з районними заходами в рамках Всеукраїнської акції « Дай руку , першокласнику!».

Під час відвідування закладів освіти району директор Коломацького НВК Бабець С.М. , заступник директора з навчально-виховної роботи Шейко Т.М. , та заступник з виховної роботи Межерицька С.І. , заступник директора з навчально-виховної роботи Шелестівського НВК ознайомили зі станом підготовки до нового навчального року, з навчально-матеріальною базою закладів освіти , зокрема із створення умов для навчання першокласників, з організацією дошкільної підготовки дітей.

Підсумком зустрічей делегацій стала домовленість про подальшу співпрацю між районами.













Переглядів: 907 | Додав: yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]