Субота, 20.04.2024, 09:58
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 29 » Засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури
17:15
Засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури
          
                29 березня 2013 року  на базі  Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 проведено методоб’єднання  вчителів фізичної культури, на якому розглянуто питання щодо благоустрою, ремонту  спортивних майданчиків . В роботі методоб’єднання взяли  участь:  начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Лисогор В.М. та методист відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Дикий В.Г. Визначено ряд завдань, які будуть вирішені в ході проведення місячника "Спорт для всіх – спільна турбота”

              Дев’ятий рік поспіль протягом місяця з 1 квітня 2013 року на території Гребінківського району  стартує  місячник "Спорт для всіх – спільна турбота” – місячник благоустрою, ремонту та будівництва нових спортивних майданчиків у закладах освіти, за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення. 

              Захід проводиться в рамках нової соціальної ініціативи Президента України В.Ф.Януковича "Модернізація та оновлення дитячих спортивних майданчиків”, реалізація якої сприятиме поліпшенню умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення". 

              Запрошуються всі бажаючі долучитися до заходів Місячника, адже заняття фізичною культурою задля власного здоров’я – мета кожного.

  
Переглядів: 777 | Додав: yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]