Середа, 24.04.2024, 14:24
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 27 » Розвиток спортивної інфраструктури району
12:42
Розвиток спортивної інфраструктури району

25.11.2013 року на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації  було окремо розглянуто питання виконання завдань щодо розвитку спортивної інфраструктури в районі. Голова райдержадміністрації В. Пісня наголосив, що Президент України В. Янукович ставить перед владою  завдання щодо оновлення застарілої спортивної бази загальноосвітніх шкіл та дошкільних закладів, покращення стану матеріально-технічної бази, що сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н. Бігун доповіла:

Відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проводиться відповідна робота щодо розвитку спортивної інфраструктури, створення умов для занять фізичною культурою та спортом у навчальних закладах району на виконання Програми «Україна для людей» та нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

При проведенні семінарів, нарад із спеціалістами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, приділяється увага створенню належних умов для забезпечення фізичного виховання і масового спорту в навчальних закладах, забезпеченню рухової активності учнів.  

Вживаються заходи щодо покращення стану спортивної бази навчальних закладів району. Своєчасно проведено ремонт спортивних об’єктів загальноосвітніх шкіл, дошкільних та позашкільних закладів та підготовку їх до нового навчального року, обстеження спортивних об’єктів  на  наявність безпечних умов їх експлуатації. Забезпечено загальноосвітні школи району спортивним інвентарем для заняття ігровими видами спорту.

Навчально-тренувальна база Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи є однією з кращих в області. За рахунок якої забезпечується розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, створюються всі необхідні умови для їх гармонійного фізичного розвитку, змістовного відпочинку і дозвілля, набуття навичок здорового способу життя. Це дозволяє проводити тут на належному рівні міські, районні, обласні та  Всеукраїнські  змагання з різних видів спорту. Зокрема, в 2013 році на базі  Гребінківської ДЮСШ проведено 39 - міських та районних змагань, 29 - обласних, 17 - Всеукраїнських. 

З метою масового залучення учнів загальноосвітніх навчальних закладів до занять фізичною культурою та спортом  організовуються та проводяться змагання серед школярів району. Зокрема, команда із Гребінківського району зайняла призові місця в обласній Спартакіаді школярів у 2013 році.




Переглядів: 685 | Додав: yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]