П`ятниця, 26.04.2024, 00:48
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Про відзначення Дня визволення України у Гребінківській гімназії
17:45
Про відзначення Дня визволення України у Гребінківській гімназії

У розвиток завдань, визначених Указом Президента України від 19 жовтня 2012 року №604 «Про заходи у зв΄язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», з нагоди відзначення річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників 28 жовтня 2013 року у Гребінківській гімназії відбулися тематичні заходи.

Виховні години у 6-А та 9-А класах були проведені за участі першого заступника Гребінківської РДА Лисогор В.М. та начальника відділу освіти, молоді та спорту Бігун Н.О.

Учні 6 класу підготували разом із класним керівником Могирьовою Л.Г. презентації та розповіді про визволення України від фашистів, вшанували героїв-визволителів хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам΄ятника загиблих учителів та учнів школи під час війни.

Розповіді дослідників, істориків, спостерігачів під час проведення «круглого столу» у 9 класі перепліталися з цікавими фактами документальних фільмів про визволення України, підготовлених разом із класним керівником Глібовець Н.М.

Присутні гості Лисогор В.М. та Бігун Н.О. висловили подяку учням та вчителям за цікаво та змістовно проведені заходи.












Переглядів: 726 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]