Четвер, 18.04.2024, 02:57
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 26 » Про подання декларацій
17:33
Про подання декларацій

Відповідно до ст.12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції) особи, зазначені в пункті 1, підпункті «а» пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, зобов'язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік. Про це йдеться в листі Головного управління освіти і науки Полтавської облдержадміністрації від 26.03.2013 року № 794/03-05-22.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України 8475/0/1-13 від 27.02.2013 року нагадуємо, що з  2012 року декларацію подає значна кількість осіб, які раніше не були зобов'язані цього робити. Крім державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, які здійснювали декларування і раніше, цього року декларацію подають усі посадові і службові особи органів державної влади (незалежно від того чи мають вони статус державного службовця). Також декларацію подають посадові особи юридичних осіб публічного права, які отримують заробітну плату за рахунок державного чи місцевого бюджету (заклади освіти, культури, спорту, соціального захисту, медичні установи, державні і комунальні засоби масової інформації тощо).

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 08.02.2012 року №64 бланки декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру виготовляються особами, які відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» заповнюють і подають декларації, шляхом роздрукування або копіювання їх на папері формату А4 за формою, наведеною в додатку до зазначеного Закону (10 сторінок включаючи примітку).

За неподання або несвоєчасне подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру ст. 176-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення встановлена відповідальність у вигляді штрафу від десяти до двадцяти п'яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Крім того, особи, яких притягнуто до відповідальності за корупційні правопорушення, підлягають звільненню з відповідної посади у триденний строк з дня отримання органом влади (підприємством, установою, організацією) копії відповідного судового рішення, яке набрало законної сили.

Враховуючи вище наведене, рекомендуємо до 01.04.2013 подати декларації директорам навчальних закладів, заступникам директорів, завідуючим господарством, головному бухгалтеру відділу освіти.

Заповнені декларації зберігаються за основним місцем роботи.

 

                                                       НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОСВІТИ                  В.ЛИСОГОР

Переглядів: 739 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]