П`ятниця, 19.04.2024, 04:39
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 27 » Про початок оздоровчого періоду
13:47
Про початок оздоровчого періоду
             

27 травня 2013 року відбулася нарада в голови райдержадміністрації, на якій розглядалося питання «Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей Гребінківського району у 2013 році». Перед присутніми виступила в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Н.О.Бігун. Вона повідомила, що в Гребінківському районі до початку оздоровчого сезону проведена наступна робота:

Створено районний штаб з організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року. Відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації сформовано та погоджено у першого заступника голови райдержадміністрації перспективну  мережу закладів відпочинку дітей , які працюватимуть влітку 2013 року.

Заплановано функціонування  26  таборів відпочинку ( 19 таборів з денним перебуванням при всіх загальноосвітніх навчальних закладах району І-ІІ та І-ІІІ ступенів – 708 дітей,  та 7 таборів праці та відпочинку з денним перебуванням при Кулажинській, Майорщинській, Рудківській, Сербинівській, Тарасівській, Мар’янівській та Ульяновській загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів – 122 дитини). Всього в таборах заплановано організувати відпочинок 830 дітей. На відпочинок дітей у цих таборах передбачається витратити 46,5 тис. грн. з районного бюджету, проте для підвищення якості оздоровлення заплановано залучити спонсорські кошти на суму 75,5 тис. грн. та батьківську доплату в сумі 46,5 тис. грн. Вартість харчування однієї дитини в день становитиме близько 14,5 грн.

Відповідно до Закону України „Про оздоровлення та відпочинок дітей” першочергово оздоровчими та відпочинковими послугами повинні забезпечуватися діти, які потребують особливої уваги, а саме:

- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування (40); 
- діти-інваліди ( 22); 
- діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи (115 );
-  діти, що постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій,  катастроф (0);
-  діти з багатодітних, малозабезпечених сімей ( 243); 
-  бездоглядні та безпритульні дітей (0); 
-  діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або  під час виконання службових обов'язків (0); 
-  діти, які перебувають на диспансерному обліку (260);
- талановиті та обдаровані діти (переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінники навчання, лідери дитячих громадських організацій (350); 
-   діти працівників бюджетної сфери (50) ; 
-   діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села (450).

Відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації сформовано банки даних та поіменні списки дітей відповідних категорій. Буде здійснюватися оздоровлення цих дітей у позаміських таборах оздоровлення та відпочинку за путівками відділу          Відділом у справах сім’ї та молоді сформовано банки даних та поіменні списки дітей відповідних категорій. Буде здійснюватися оздоровлення цих дітей у позамвсправа сім’ї та молоді облдержадміністрації  та за кошти районного бюджету ( 37000 грн.), передбаченими районною програмою оздоровлення дітей та підлітків  на період до 2015 року.

Переглядів: 856 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]