Субота, 20.04.2024, 01:15
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 2 » Про підсумки районного огляду-конкурсу на кращу організацію правової освіти та виховання в навчальних закладах
16:58
Про підсумки районного огляду-конкурсу на кращу організацію правової освіти та виховання в навчальних закладах

Згідно наказу відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА від 1 лютого 2013 року №29 "Про проведення в 2012-2013 навчальному році огляду-конкурсу на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи у навчальних закладах району" з 15 лютого по 1 квітня 2013 року проводився районний огляд-конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи у загальноосвітніх закладах району. Мета цього заходу -  впровадження передових систем, технологій, моделей, оптимальних форм і методів правової освіти та виховання підростаючого покоління, поглиблення правових знань учнівської молоді. 

В огляді-конкурсі брали участь педагогічні колективи загальноосвітніх навчальних заладів Гребінківського району. 

Журі в складі Лисогор В.М., начальника відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА, Бігун Н.О., головного спеціаліста, Дикого В.Г., методиста РМК, Литвиненко І.В., головного спеціаліста РУЮ, підвело підсумки  огляду-конкурсу на кращу організацію правової освіти і виховання в навчальних закладах. 

Переможцем конкурсу визнано Тарасівську ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Лисенко М.А.)

Відзначено педагогічні колективи Олексіївської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Запорожець Ю.В.) та Короваївської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Кривенченко М.Ф.) за належну організацію правової освіти та виховання в школах.

Матеріали переможців районного етапу подано для участі у ІІ етапі огляду-конкурсу до Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.




Переглядів: 823 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]