Четвер, 25.04.2024, 02:04
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 12 » Популяризація здорового способу життя в дитячих дошкільних закладах району
16:42
Популяризація здорового способу життя в дитячих дошкільних закладах району
       На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» з метою популяризації в районі здорового способу життя  в ДНЗ «Веселка» м.Гребінки створено належні умови для формування, збереження та зміцнення здоров’я дітей.

Провідне місце займають організовані форми фізичного виховання та самостійної рухової діяльності дошкільників під час прогулянок та інших режимних моментів.

В кожній віковій групі щодня проводиться ранкова гімнастика. Після денного сну проводяться комплекси гігієнічної гімнастики, до складу якої входять загальнорозвиваючі вправи, вправи для профілактики плоскостопості та порушень постави.

Щоденно в кожній віковій групі плануються рухливі ігри. Для врахування базових рухів в іграх, впливу на різні групи м’язів, пори року та місця в режимі дня вихователі користуються циклограмами використання рухливих ігор.

Щомісяця в дошкільних закладах проводяться Дні здоров’я. З метою збереження та зміцнення здоров’я дошкільнят в дитячих садочках проводяться малі форми фізичного виховання. Це фізкультурні хвилинки і фізкультурні паузи між заняттями, психогімнастика, музично-ритмічні рухи, ігри-медитації, дихальні та звукові вправи та інше.



Переглядів: 925 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]