П`ятниця, 29.03.2024, 12:33
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 15 » Підсумкова колегія відділу освіти, молоді та спорту
16:44
Підсумкова колегія відділу освіти, молоді та спорту

15 березня 2013 року в актовій залі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№4  відбулася підсумкова колегія відділу освіти, молоді та спорту. На порядок денний були винесені такі питання:

             1.     Про підсумки розвитку галузі освіти  у 2012 році та завдання на 2013 рік

                 2. Про організацію інклюзивного навчання в 2013 році

         3. Про  підсумки  роботи позашкільного навчального закладу - Будинку дитячої та юнацької творчості в 2012 році та завдання на 2013 рік.

 На колегію запрошувались керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

 В роботі колегії взяла участь заступник голови міської ради Цапенко Людмила Василівна.

З доповіддю «Про підсумки розвитку галузі освіти у 2012 році та завдання на 2013 рік» виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Лисогор В.М. Вона проаналізувала найактуальніші питання, над якими працювали освітяни минулого року: підвищення якості освіти, фінансове забезпечення закладів освіти Гребінківського району, заходи по економії бюджетних коштів на 2013 рік, дотримання вимог законодавства щодо впровадження нових Державних стандартів початкової школи, проведення літнього відпочинку та оздоровлення дітей, оптимізація мережі навчальних закладів на 2012 рік, розвиток позашкільної освіти в районі, стан комп’ютеризації в школах району та навчання за програмою Intel.  В обговоренні цього питання взяли участь директор Гребінківської гімназії Отченко О.П., директор Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лисенко М.А. та завідуюча ДНЗ «Теремок» С.В.Водоп’ян.

По другому питанню виступила завідуюча психолого-медико-педагогічною консультацією Козоріз Т.Г.  Вона ознайомила присутніх про запровадження з 1 вересня 2013 року класів з інклюзивним навчанням у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та про необхідність проведення просвітницької і роз’яснювальної роботи серед педагогічних працівників, батьків, громадськості щодо необхідності забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття якісної освіти.

З доповіддю «Про  підсумки  роботи позашкільного навчального закладу - Будинку дитячої та юнацької творчості в 2012 році та завдання на 2013 рік» виступив методист РМК відділу освіти Юрченко М.І. Директором Будинку дитячої та юнацької творчості М.І.Рентюком була висвітлена інформація про розвиток даного позашкільного закладу, основні досягнення та проблеми БДЮТу.

По даному питанню виступила заступник міського голови Цапенко Л.В., яка ознайомила присутніх з перспективами розвитку позашкільної освіти на 2013 рік.


                                   


                               

Переглядів: 884 | Додав: tanya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]