Субота, 20.04.2024, 11:36
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 15 » «Олімпійське літо»
16:56
«Олімпійське літо»

«Олімпійське літо»

            На виконання в регіоні нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та положення про проведення обласних фізкультурно-оздоровчих заходів за місцем проживання та у місцях відпочинку населення «Олімпійське літо» 15 серпня в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням «Веселка» та табору праці й відпочинку «Трудолюб»  Ульяновської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено «Олімпійський день». Метою та завданням заходу було:

1) залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

2) пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

3) піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Бігун Н.О. привітала учасників змагань із початком свята «Олімпійське літо» та побажала бути завжди здоровими, дотримуватися здорового способу життя та мати тверде бажання досягти поставленої мети. Після чого відбулися командні естафети, вікторини, змагання з настільного тенісу в яких взяло участь близько 53 учнів. Переможцям змагань було вручено грамоти відділу освіти, молоді та спорту.

 







Переглядів: 707 | Додав: Dima | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]