Четвер, 28.03.2024, 23:06
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 25 » Нарада завідуючих ДНЗ
14:25
Нарада завідуючих ДНЗ

         20 березня 2013 року у відділі освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА відбулася нарада завідуючих  дошкільними навчальними закладами за участю голови районної державної адміністрації Пісні В.О.  Основною темою наради були питання розвитку мережі дошкільних навчальних закладів району за підсумками аналізу статистичної звітності за 2012 рік та підготовка спортивних та дитячих ігрових майданчиків до весняно-літнього періоду у 2013 році. Голова адміністрації звернув увагу на основні завдання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича в частині забезпечення конституційних гарантій у сфері дошкільної освіти.

        Василь Олексійович зазначив, що у районі  вдалося суттєво покращити ситуацію з новими дошкільними навчальними закладами. В кінці грудня 2012 року відкрито ДНЗ "Дзвіночок" з групою короткотривалого перебування при Олександрівській ЗОШ І-ІІ ступенів, з січня 2013 року ДНЗ "Малятко" с.Сербинівки переведено на повний режим роботи (10,5 год.). Проте черги продовжують існувати, особливо в місті. Існує потреба у відкритті третього дошкільного закладу в місті.

        Пісня В.О. під час свого виступу дав доручення завідуючим дошкільними навчальними закладами провести відповідні заходи та оформити акти обстеження спортивних та ігрових майданчиків дошкільних навчальних закладів.

Переглядів: 1000 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]