Середа, 24.04.2024, 20:46
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 19 » Юні таланти міста Гребінка на сцені Палацу "Україна"
17:13
Юні таланти міста Гребінка на сцені Палацу "Україна"

       Громадська організація «Столичні ініціативи» виступила ініціатором і організатором проведення  Всеукраїнського заходу «Фестиваль Святого Миколая – 2013». Про цей захід колектив Будинку дитячої та юнацької творчості м.Гребінки дізнався з Інтернету. Там же дізналися і про умови та час проведення заходу. Сама собою зародилася думка: «А чому б не представити на фестивалі рідне місто Гребінку, давши можливість юним талантам нашого міста стати  безпосередніми учасниками «Фестивалю Святого Миколая 2013»? Цю думку негайно вирішили матеріалізувати – за вказаним в Умовах телефоном відразу ж зв'язалися з організаторами, запропонували залучити до участі у відкритті Фестивалю творчий колектив нашого БДЮТ у складі вокалістів Коваленко Валерії, Орлової Ольги та Хрєнова Кирила – вихованців вокального гуртка БДЮТ ( керівник – Цяпко О.В.).

       Було попередньо узгоджено з організаторами репертуар колективу, а він, за умовами, повинен був обов'язково відповідати тематиці Всеукраїнського заходу. А потім – тексти пісень, «мінусовки», напружені репетиції… І кінцевий результат – виступ наших юних талантів на сцені Палацу «Україна» під час відкриття «Фестивалю Святого Миколая  2013», яке відбулося  18 грудня, в переддень Дня Святого Миколая.

      Оля Орлова виконала пісню Наталії Май «Пісня про Новий рік», а дует у складі Валерії Коваленко і Кирила Хрєнова виконали пісню Сеньків Оксани «Святий Миколай», достойно представивши Полтавську область і рідне місто Гребінка на Всеукраїнському рівні.

      Організатори Фестивалю були задоволені виступом наших юних талантів,

пообіцяли  персонально запросити їх на наступний подібний захід, а це -  вже вагома заявка і оцінка таланту колективу.




Переглядів: 725 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]