Середа, 24.04.2024, 23:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 25 » Гребінківщина отримала шкільний автобус
16:33
Гребінківщина отримала шкільний автобус

        

        19 липня 2013 року завдяки чіткому виконанню Міністерством освіти і науки України Державної цільової соціальної Програми «Шкільний автобус», соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, спрямованих на створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів, в місті Полтава відбулося урочисте вручення 30 шкільних автобусів для двадцяти п’яти районів області. Один новий автобус на 25 місць було вручено нашому Гребінківському району, який дасть змогу покращити якість підвезення учнів Тополівської сільської ради від дому до місць навчання.

         Церемонія вручення пройшла за участю голови Полтавської обласної адміністрації Олександра Удовіченка, заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Коваля, директора Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Володимира Мирошниченка та голови Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації Володимира Голуба.

         За останні три роки Гребінківський район вперше отримав таку рекордну кількість шкільних автобусів. Це свідчення того, яку особливу увагу якості освіти та забезпеченню належних умов, в яких діти нашого району будуть отримувати нові знання, приділяють Уряд та Міністерство освіти і науки, голова облдержадміністрації Удовіченко Олександр Васильович, голова Полтавської обласної ради Момот Іван Михайлович, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Мирошниченко Володимир Іванович, голова Гребінківської райдержадміністрації Пісня Василь Олексійович та голова Гребінківської районної ради Зінченко Валерій Миколайович.

Переглядів: 725 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]