Четвер, 28.03.2024, 20:23
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 1 » 1 червня - Міжнародний день захисту дітей
14:57
1 червня - Міжнародний день захисту дітей

              

Дорогі юні друзі!

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов´язок родини, школи, органів  влади  та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних громадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування.

Лише об´єднавши  зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Бажаємо вам, наші маленькі громадяни, вашим  батькам, бабусям і дідусям міцного здоров´я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Переглядів: 793 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]