Четвер, 28.03.2024, 12:05
Вітаю Вас Гость | RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА

Форма входу

Меню сайту
Пошук
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 1 » 1 жовтня - День людей похилого віку
15:07
1 жовтня - День людей похилого віку
'

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими, милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

На жаль, багато самотнiх дiдусiв та бабусь нашого мiста вже не можуть самостiйно впоратись iз деякою фiзичною працею.

Тому школярі району не забувають про людей, які потребують підтримки. Зокрема, учні Гребінківської гімназії допомогли по господарству одинокій пенсіонерці з м. Гребінка Могилі Вірі Іванівні, а школярі з Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів не залишили поза увагою пенсіонерок Запорожець Віру Іванівну та Биковець Надію Іванівну. 

 Невеликі справи (прибирання сухого листя, пiдмiтання двору, винесення сміття, скопування городу) на перший погляд навiть i не складнi, але все ж таки - це допомога, а заодно й добрий вчинок кожного школяра. Жінки були дуже вдячні за приведення в порядок подвiр'я i за те, що їх не забувають.











Переглядів: 694 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]